El València Terra i Mar és premiat com a millor club femení espanyol del 2005

0
471

El Club Atletisme València Terra i Mar (VTM) rebrà, de nou, el guardó com a millor club femení espanyol del 2005 durant la XI Gala de l´Atletisme Espanyol, que se celebrarà demà dissabte, a Logronyo. L´equip valencià rebrà este guardó per onzé any consecutiu després d´una altra temporada repleta d´èxits. Entre altres trofeus, en territori espanyol ha revalidat els seus títols de Copa de S.M. la Reina, tant en Pista Coberta com a l´Aire Lliure amb la Copa d´Espanya de Clubs, i el de la Lliga de Divisió d´Honor, mentre que ha tornat a pujar al podi continental en la Copa d´Europa de Camp a Través i en la d´Aire Lliure.| El València Terra i Mar serà protagonista durant gran part de la Gala, ja que, a més del premi com a millor club femení de l´any passat, algunes de les seues figures espanyoles també seran premiades a nivell individual. Este és el cas de la plusmarquista absoluta de salt d´altura, Ruth Beitia, per la seua medalla de plata en l´últim Campionat d´Europa en Pista Coberta de Madrid 2005, i el de Marta Romo, que ha sigut triada com la millor atleta júnior espanyola de la temporada. A Logronyo també hi haurà premis reservats per a dos atletes que han defensat la camiseta del C.A. València Terra i Mar durant els últims anys, la saltadora de triple Carlota Castrejana, que oficiarà d´amfitriona, i el quatrecentista David Canal. Ambdós han realitzat un bona temporada d´hivern en què han aconseguit medalla en l´Europeu Indoor de Madrid, i han protagonitzat nous rècords d´Espanya de triple femení i 400 metres masculí durant 2005. A més, un dels últims fitxatges del VTM per a esta nova campanya, la plusmarquista nacional absoluta de martell, Berta Castells, també rebrà demà el guardó que l´acredita com la millor atleta de categoria promesa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.