El València Terra i Mar és premiat com a millor club femení espanyol del 2005

0
314

El Club Atletisme València Terra i Mar (VTM) rebrà, de nou, el guardó com a millor club femení espanyol del 2005 durant la XI Gala de l´Atletisme Espanyol, que se celebrarà demà dissabte, a Logronyo. L´equip valencià rebrà este guardó per onzé any consecutiu després d´una altra temporada repleta d´èxits. Entre altres trofeus, en territori espanyol ha revalidat els seus títols de Copa de S.M. la Reina, tant en Pista Coberta com a l´Aire Lliure amb la Copa d´Espanya de Clubs, i el de la Lliga de Divisió d´Honor, mentre que ha tornat a pujar al podi continental en la Copa d´Europa de Camp a Través i en la d´Aire Lliure.| El València Terra i Mar serà protagonista durant gran part de la Gala, ja que, a més del premi com a millor club femení de l´any passat, algunes de les seues figures espanyoles també seran premiades a nivell individual. Este és el cas de la plusmarquista absoluta de salt d´altura, Ruth Beitia, per la seua medalla de plata en l´últim Campionat d´Europa en Pista Coberta de Madrid 2005, i el de Marta Romo, que ha sigut triada com la millor atleta júnior espanyola de la temporada. A Logronyo també hi haurà premis reservats per a dos atletes que han defensat la camiseta del C.A. València Terra i Mar durant els últims anys, la saltadora de triple Carlota Castrejana, que oficiarà d´amfitriona, i el quatrecentista David Canal. Ambdós han realitzat un bona temporada d´hivern en què han aconseguit medalla en l´Europeu Indoor de Madrid, i han protagonitzat nous rècords d´Espanya de triple femení i 400 metres masculí durant 2005. A més, un dels últims fitxatges del VTM per a esta nova campanya, la plusmarquista nacional absoluta de martell, Berta Castells, també rebrà demà el guardó que l´acredita com la millor atleta de categoria promesa.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.