7ena. MITJA MARATÓ CIUTAT DE TERRASSA, Gran Premi Diputació de Barcelona.

0
360

En nom dels meus companys i del meu, us dono la més cordial BENVINGUDA, a la 7ena. MITJA MARATÓ CIUTAT DE TERRASSA, Gran Premi Diputació de Barcelona. És un privilegi poder oferir al nostre país un esdeveniment atlètic popular, on tothom és ben rebut, i que gràcies a tots vosaltres, els que hi participeu d’una forma activa, corredors, voluntaris, patrocinadors, institucions, i a tota l’organització, es pot realitzar any rera any. Per aquesta 7ena. edició, hem preparat una sèrie d’activitats que faran de la MITJA MARATÓ, una jornada de convivència esportiva i social per gaudir-ne a nivell personal i familiar. BENVINGUTS sigueu tots a la ciutat de Terrassa, i gaudiu del plaer que atorga una activitat física feta amb amor, llibertat, tolerància i integració. Bona cursa ! ! !

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.