Driss Lakhouaja s´imposa amb claredat al Cros Ciutat de Vic

0
540

<b> Núria Puig, de categoria promesa, va guanyar la cursa femenina</b> <br> L´atleta del Fila Team, Driss Lakhouaja, va ser el guanyador absolut del Cros Ciutat de Vic, que es va disputar ahir diumenge a la zona esportiva. Va ser una cursa de extrema duresa ja que la pluja va deixar el circuit molt tou i enfangat, la qual cosa va dificultar les evolucions dels atletes. En la cursa sènior masculina, disputada sobre 10.700 metres, Driss Lakhouaja va dominar sense problemes i va creuar la línia de meta en un temps de 36´01". Van completar el podi Roger Roca (Fila Team), amb 36´40" i Enrique Luque (AA Catalunya) amb 36´55". El primer atleta local va ser Francesc Marsol que va entrar en 12a posició amb un temps de 38´46". El CA Vic va ser el tercer per equips. | En categoria femenina es va donar la circumstància que la guanyadora va ser una atleta de categoria promesa, Núria Puig (Ripollet UA) que va invertir un temps de 26´25" a completar els 6.270 metres de la cursa. En segona posició i primera sènior va quedar Anna Bové (FC Barcelona) amb 26´47" i la tercera plaça va ser per Gemma Masnou (JA Sabadell) amb 27´03". La primera local va ser Laia Andreu que va entrar quarta.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.