LA 20 KM MAR I MURTRA DE BLANES ARRIBA A LA SEVA DIVUITENA EDICIÓ

0
487

Els membres del Grup Fondistes de Blanes (Selva) ja ho tenen tot a punt per celebrar, el proper diumenge 15 de gener, una nova edició de la tradicional cursa Mar i Murtra. Tal i com indica el seu nom, la cursa combina una àmplia varietat de paisatges i tot tipus de terreny. El seu recorregut s´inicia vora la mar, amb el terra asfaltat, anant a buscar en el seu traçat el riu Tordera, prop de la seva desembocadura, es corren dos Qm. just al costat del riu, ara ja per terra, havent deixat l´asfaltat. La resta de la cursa combina petits turons i camins forestals dels diversos boscos de les rodalies de Blanes. Els seus organitzadors destaquen que la Mar i Murtra té pràcticament de tot, terreny pla, ondulat, pujades i baixades de totes mides, asfalt, terra i dóna l´oportunitat de córrer envoltats del mar, del riu, dels horts, del bosc i dels camins estrets de la zona.| ATRACTIUS DE LA 20 KM MAR I MURTRA DE BLANES Els organitzadors de la Mar i Murtra subratllen que és un recorregut per agafar bones sensacions per a properes curses. A més, permet als participants poder rodar tranquil·lament amb diferents tons paisatgístics. L´edició de l´any passat es va arribar als 800 inscrits. Una xifra que Fondistes de Blanes espera superar aquest 2006. Per això, i com cada any, els participants trobaran tot tipus de comoditats. A l´arribada, tindran un trofeu, un obsequi i una tovallola. A més hi haurà entrepans i begudes per a tots els que acabin dins el temps establert. Tot això complementat amb el servei de consigna , vestuari i dutxes.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.