LA 20 KM MAR I MURTRA DE BLANES ARRIBA A LA SEVA DIVUITENA EDICIÓ

0
352

Els membres del Grup Fondistes de Blanes (Selva) ja ho tenen tot a punt per celebrar, el proper diumenge 15 de gener, una nova edició de la tradicional cursa Mar i Murtra. Tal i com indica el seu nom, la cursa combina una àmplia varietat de paisatges i tot tipus de terreny. El seu recorregut s´inicia vora la mar, amb el terra asfaltat, anant a buscar en el seu traçat el riu Tordera, prop de la seva desembocadura, es corren dos Qm. just al costat del riu, ara ja per terra, havent deixat l´asfaltat. La resta de la cursa combina petits turons i camins forestals dels diversos boscos de les rodalies de Blanes. Els seus organitzadors destaquen que la Mar i Murtra té pràcticament de tot, terreny pla, ondulat, pujades i baixades de totes mides, asfalt, terra i dóna l´oportunitat de córrer envoltats del mar, del riu, dels horts, del bosc i dels camins estrets de la zona.| ATRACTIUS DE LA 20 KM MAR I MURTRA DE BLANES Els organitzadors de la Mar i Murtra subratllen que és un recorregut per agafar bones sensacions per a properes curses. A més, permet als participants poder rodar tranquil·lament amb diferents tons paisatgístics. L´edició de l´any passat es va arribar als 800 inscrits. Una xifra que Fondistes de Blanes espera superar aquest 2006. Per això, i com cada any, els participants trobaran tot tipus de comoditats. A l´arribada, tindran un trofeu, un obsequi i una tovallola. A més hi haurà entrepans i begudes per a tots els que acabin dins el temps establert. Tot això complementat amb el servei de consigna , vestuari i dutxes.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.