20a Pujada als dipòsits a Vilanova del Camí

0
471

Des del Departament d´Esports de l´Ajuntament de Vilanova del Camí us fem arribar la informació de la 20a Pujada als dipòsits que es disputarà aquest proper diumenge 15 de gener de 2006. Aquesta cursa és molt popular al nostre municipi i coincideix sempre amb la festa major petita del Municipi (Sant Hilari). El mateix dia coincideixen molts mes actes, entre ells la Fira del Camí Ral (mostra d´artesania i tradicions). Aquesta és una prova tradicionalment gratuíta però aquest any es celebra la 20a edició i es donaran trofeus i una sudadera commemorativa a tots els participants. És per això que s´ha posat el preu popular de 5 euros. Cal dir que la cursa acaba amb una butifarrada per tots els participants. | FITXA DE LA CURSA: 20a Pujada als Dipòsits. Lloc: Vilanova del Camí (Barcelona) Lloc de Sortida: Plaça Extremadura. Hora de Sortida: 10h del matí. Inscripcions: De 9h a 9:45h al lloc de sortida. Preu: 5 euros (inclou sudadera i butifarrada a l´arribada) Prova: 3´5Km (aprox.) per terra i asfalt. Desnivell acumulat: 150 metres. Organitza: Servei d´Esports de Vilanova del Camí Mes informació a: esports@vilanovadelcami.net o 93 805 44 11 Web: www.vilanovadelcami.net Esperem que en podreu fer difusió en la vostra web, així com cartelleres i simpatitzants de la vostra entitat. Moltes Gràcies.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.