Mayte Martínez i ´Paquillo´ Fernández, atletes espanyols del 2005

0
429

La migfondista val·lisoletana Mayte Martínez, subcampiona d´Europa en pista coberta a Madrid, i el marxador granadí ´Paquillo´ Fernández, plata en el Mundial d´Hèlsinki en els 20 quilòmetres marxa, han estat elegits millors atletes espanyols del 2005, en una votació en la qual han participat els lectors de la revista ´Atletismo Español´, publicació oficial de la Reial Federació Espanyola d´Atletisme (RFEA). Martínez, que, a més del seu metall en l´Europeu, va ser cinquena a la final del Mundial Hèlsinki i va aconseguir imposar-se en la prova de la Golden League de la IAAF de Brussel·les, va rebre 932 vots, 68 més que la també migfondista Natalia Rodríguez i 74 més que la saltadora Ruth Beitia, segona i tercera respectivament.1 ´Paquillo´ Fernández va sumar el seu quart any consecutiu sense baixar del podi internacional en la gran competició de l´estiu, cosa que només ha aconseguit el discòbol lituà Virgilius Alekna. Fernández ha rebut el màxim guardó espanyol per segon any consecutiu amb 956 vots. Per altra banda el migfondista Arturo Casado n´ha rebut 644 i el marxador Juan M. Molina, 632. El lliurament de premis es farà durant la XI Gala de l´Atletisme Espanyol, que aquest any es fa per primera vegada a Logronyo, al Rioja Forum, el 14 de gener del 2006.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.