Roger Roca, primer atleta espanyol en la Sant Silvestre de Barcelona

0
487

El passat 31 de desembre es va disputar la VII Cursa Sant Silvestre de Barcelona, un clàssic del calendari atlètic i una de les curses més conegudes i populars del panorama mundial: des de Sao Paulo (la més antiga) fins a les principals capitals europees (Londres, Roma, Berlín, Madrid..). Roger Roca l’altleta Buff® va completar una gran actuació acabant 4rt en una cursa dominada per els atletes africans, l’atleta igualadí va arribar a 1 minut i 3 segons del guanyador Philip Kipkoech i es va convertir en el primer alteta espanyol en completar els 10 km. de la cursa.| La carrera va mostrar la superioritat del quartet africà (el citat Kipkoech, amb Abdissa, Driouche i Monza) al que només va poder aguantar el ritme fins a la meitat de la prova l’atleta Buff® Roger Roca, que va acabar despenjat abans de que Kipkoech remates el triomf amb un bon final davant Abdissa En la prova de fèmines, Nancy Kiprop va dominar de principi a fi i va superar en minuto y mig a la britànica Louise Brown La prova disputada per la zona de la Vila Olimpica va comptar amb la participació de 5.000 participants, el objectiu que s’havia proposat l’organització. En les imatges es pot veure com els participants lluient el Reflective Buff® exclusiu Cursa de Sant Silvestre. Classificació Final Philip Kipkoech (KEN) 29 :03 Nassir Abdisa (ETI) 29 :08 Azir Driouche (MAR) 29 :39 Nicholas Manza (KEN) 30 :02 Roger Roca(ESP) 30:05

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.