OBERTA LA INSCRIPCIÓ A LA VII MITJA MARATÓ CIUTAT DE TERRASSA

0
419

<b> Hi haurà una cursa de 5 km com a novetat </b> El passat dimarts 27 de desembre es va obrir el termini d’inscripcions per a la VII Mitja Marató Ciutat de Terrassa, que aquest any es realitzarà el proper diumenge 22 de gener. La sortida tindrà lloc a les 10h al Passeig 22 de juliol, igual que l’any passat, i es manté el mateix recorregut. Com a novetat, aquest any, l’organització incorpora una cursa de 5 km, que discorrerà paral·lela a la mitja marató, compartint els primers kilometres del recorregut, i que va dirigida, en particular a l’atleta que no es veu amb ànims d’afrontar una prova de fons com és una mitja marató, i en general a tothom que vulgui gaudir d’una matinal atlètica corrent pels carrers de la ciutat. Amb les dues proves l’organització espera arribar als 2000 participants.| Les inscripcions es poden formalitzar als llocs que es relacionen a la pàgina web de la mitja de terrassa (www.mitjaterrassa.com) i també per internet accedint a la mateixa web. El termini d’inscripcions finalitzarà, pels llocs de fora de Terrassa, el dijous 19 de gener a les 19 hores, i pels llocs de Terrassa i Internet, el divendres 20 de gener a les 19 hores.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.