OBERTA LA INSCRIPCIÓ A LA VII MITJA MARATÓ CIUTAT DE TERRASSA

0
514

<b> Hi haurà una cursa de 5 km com a novetat </b> El passat dimarts 27 de desembre es va obrir el termini d’inscripcions per a la VII Mitja Marató Ciutat de Terrassa, que aquest any es realitzarà el proper diumenge 22 de gener. La sortida tindrà lloc a les 10h al Passeig 22 de juliol, igual que l’any passat, i es manté el mateix recorregut. Com a novetat, aquest any, l’organització incorpora una cursa de 5 km, que discorrerà paral·lela a la mitja marató, compartint els primers kilometres del recorregut, i que va dirigida, en particular a l’atleta que no es veu amb ànims d’afrontar una prova de fons com és una mitja marató, i en general a tothom que vulgui gaudir d’una matinal atlètica corrent pels carrers de la ciutat. Amb les dues proves l’organització espera arribar als 2000 participants.| Les inscripcions es poden formalitzar als llocs que es relacionen a la pàgina web de la mitja de terrassa (www.mitjaterrassa.com) i també per internet accedint a la mateixa web. El termini d’inscripcions finalitzarà, pels llocs de fora de Terrassa, el dijous 19 de gener a les 19 hores, i pels llocs de Terrassa i Internet, el divendres 20 de gener a les 19 hores.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.