Èxit de participació a “La Cursa dels Nassos”

0
440

5.000 persones van córrer el passat 31 de desembre la Cursa dels Nassos – VII Sant Silvestre de Barcelona. Amb aquest rècord i amb el de 5.001 inscrits, objectiu proposat per l’organització, la cursa ha estat tot un èxit tant popular com esportiu. El recorregut de 10 km. en pla, va captar la millor inscripció, fins ara, de corredors de la fita barcelonina. Els dos guanyadors d’origen kenyà – Philip Kipkoech en categoria masculina i Nancy Kiprop en femenina – no van poder igualar els temps de l’edició passada aconseguits per Carles Castillejo (28:31) i Rosa Morató (32:31). Kipkoech va anar al capdavant durant tot el recorregut i va fer un temps de 29:03, mentre que la seva compatriota Kiprop va finalitzar amb 32:48, després de córrer en solitari tota la cursa. El segon lloc en la classificació masculina va ser pel corredor etíop, Nassir Abdissa, que va fer un temps de 29:08, seguit en tercer lloc del marroquí Aziz Driouche amb 29:39. La segona classificada en dones va ser l’anglesa del club Sant Celoni, Louise Brown, que va arribar a la meta amb un temps de 34:10, seguida per la tercera classificada l’etíop Rael Kebef.| D’altra banda, l´equip que més dones (9) i homes (34) va classificar va ser Runnersworld. Lliurament de Trofeus A part dels trofeus lliurats el mateix dia de la cursa als 3 primers classificats de categoria femenina i masculina, hi ha premis fins al 10è classificat d´ambdues categories. Aquests trofeus es lliuraran a l’acte que se celebrarà el dia 10 de gener a la Sala de Plens de la Seu del Districte de Sant Martí situada a la pl. Valentí Almirall, 1, a partir de les 19h. Club guanyador del lot New Balance Runnersworld, va ser l´equip que més corredors (dones i homes) va classificar i serà obsequiat amb un lot de productes tèxtils gentilesa de New Balace. Els corredors guanyadors de lots de New Balance són: Oriol Cantó Naves Mireia Llop Trujillano Guanyadors del sorteig de pulsòmetres marca POLAR Entre tots els inscrits que van passar per meta, es van sortejar pulsòmetres models RS 100 i RS 200, gentilesa de la marca POLAR. Els guanyadors han estat: Yolanda Baldo García (dorsal 429) Eduard Rodríguez García (dorsal 3992) Susana Rouca Arquero (dorsal 581) José Gálvez Giménez (dorsal 4664) Olivia Passarell Baya (dorsal 4423) Angel Egea Fernández (dorsal 2017) Aquests obsequis es lliuraran a l’acte que se celebrarà el dia 10 de gener a la Sala de Plens de la Seu del Districte de Sant Martí situada a la pl. Valentí Almirall, 1, a partir de les 19h.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.