REVISTA MARATHON

0
1107

<b>Ens vols coneixer? Si encara no ens coneixes, pots demanar que t´enviem un exemplar de franc. Sols tens d´enviar el formulari que et posem al peu. </b> <br> La revista Marathon 42,195 és una publicació mensual que va veure per primer cop la llum el juny del 1982. Davant la mancança de vehicles de difusió i comunicació de l’esport popular, la revista neix amb la finalitat de difondre les curses de fons, mig fons, de muntanya, maratons i marxes, per fer-les arribar a tots aquells capaços de gaudir d’elles. A més a més, de servir com a punt de confluència entre esport i esportistes, apostant i afavorint la interrelació entre ells. Marathon 42,195 va ser la primera publicació dedicada exclusivament a curses atlètiques de fons editada a l´estat espanyol i que, més de vint anys després, membre de l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APEC), gaudeix encara del mèrit d´estar editada en català. | En les seves pàgines hi trobareu la més fresca i actual informació sobre les curses populars que tenen lloc a Catalunya, servides en safata per un bon grapat de col·laboradors. També podreu compartir agradables i nostàlgiques caminades per la memòria atlètica col·lectiva amb Rafael Nogueras i resseguir l’actualitat de l’atletisme de pista i alta competició amb David Rubio. A més, trobareu un calendari de curses de fons i caminades, les classificacions de les darreres proves, xerrades amb metges, cròniques internacionals i estatals, entrevistes a atletes destacats i diversos temes d’interès dins el món del córrer. Carnet del Subscriptor Els subscriptors de la revista Marathon tenen grans avantatges amb el CARNET DEL SUBSCRIPTOR amb el qual tindràn descomptes en el preu d´inscripció de nombroses curses del calendari, a més a més d´altres descomptes en tendes esportives, i molts serveis afegits.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.