Els kenyans Philip Kipkoech i Nancy Kiprop guanyen la Sant Silvestre de Barcelona

0
489

Els atletes kenyans Philip Kipkoech, amb un registre de 29:03, i Nancy Kiprop, amb una marca de 32:48, es van proclamar ahir vencedors de la Sant Silvestre de Barcelona, disputada sobre un recorregut de 10 km, amb una participació de 4.950 corredors. En categoria masculina la segona plaça va ser per a l´etíop Nassir Abdissa (29:08), mentre el marroquí Aziz Drouche (29:29) va ser tercer. Roger Roca va ser el millor dels espanyols, amb un temps de 30:05 que el va situar en la cinquena plaça. En categoria femenina la kenyana Nancy Kiprop (29:03) va oferir tot un recital, ja que va manar des del principi fins al final de la carrera i va superar en gairebé un minut i mig la corredora britànica establerta a Barcelona Louise Brown (34:16). <A HREF="http://www.santsilvestre.com/resultats.htm">RESULTATS </a>. <br> <a href="http://www.fotoinstant.com">FOTOS Oficials</a>.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.