La Sant Silvestre del Masnou tanca l´any amb record de participació

0
311

510 participants a la Cursa Popular i 128 a la Cursa Petita baten el record de participació a la XXVI Cursa de Sant Silvestre del Masnou. L´atleta olímpic Miquel Quesada del FC Barcelona ha arribat el primer a la meta, mentre que la primera dona classificada ha estat la record woman de Marató a Catalunya Maria Lluisa Muñoz. El primer corredor masnoví en arribar a la meta ha estat l´atleta del Club Serra Marina David Campo que ha arribat en la posició 18. Miquel Quesada ha fet un temps de 24´55 superant en 15 segons el segon classificat Ivan Zarco del Club Atlètic Montornés. El tercer classificat ha estat el corredor del Runnersworld Emilio Ferrer. La Cursa que ha arribat a la 26 edició és una de les competicions més populars en el panorama esportiu català, i un referent clar en el calendari nadalenc. La cursa que ha tingut lloc el darrer dia de l´any amb la participació de més de 500 corredors que han fet els 8 Km de distància sortint del Port del Masnou cap a Premià de Mar pel passeig marítim i tornada al Port Esportiu.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.