La Sant Silvestre del Masnou tanca l´any amb record de participació

0
386

510 participants a la Cursa Popular i 128 a la Cursa Petita baten el record de participació a la XXVI Cursa de Sant Silvestre del Masnou. L´atleta olímpic Miquel Quesada del FC Barcelona ha arribat el primer a la meta, mentre que la primera dona classificada ha estat la record woman de Marató a Catalunya Maria Lluisa Muñoz. El primer corredor masnoví en arribar a la meta ha estat l´atleta del Club Serra Marina David Campo que ha arribat en la posició 18. Miquel Quesada ha fet un temps de 24´55 superant en 15 segons el segon classificat Ivan Zarco del Club Atlètic Montornés. El tercer classificat ha estat el corredor del Runnersworld Emilio Ferrer. La Cursa que ha arribat a la 26 edició és una de les competicions més populars en el panorama esportiu català, i un referent clar en el calendari nadalenc. La cursa que ha tingut lloc el darrer dia de l´any amb la participació de més de 500 corredors que han fet els 8 Km de distància sortint del Port del Masnou cap a Premià de Mar pel passeig marítim i tornada al Port Esportiu.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.