Èxit de participació a la II Cursa Sant Silvestre de Tarragona

0
526

Aquesta tarda de dissabte, 31 de desembre, la Cursa Sant Silvestre de Tarragona ha estat, novament, un èxit de participació. La resposta popular a la convocatòria del Club Esportiu Tarragona Fondistes ha estat molt positiva. L´admissió de corredors va haver de tancar-se fa uns dies en arribar-se al límit fixat en 700 persones inscrites. L´acollida a la iniciativa esportiva ha satisfet plenament els responsables de l´entitat convocant i confirma el seu bon encaix en el context de les activitats populars a Tarragona. La Cursa Sant Silvestre de Tarragona, considerant el volum de participants, és ja la segona en importància en l´àmbit de la Comunitat de Catalunya. La competició s´ha iniciat i ha finalitzat, com estava previst, davant l´edifici de la Llotja de Pescadors, al barri marítim del Serrallo. | Recorregut (8 kilòmetres, aproximadament) Llotja de Pescadors – Duanes – Pont Mòbil – Moll de Lleida – Moll de Llevant – Escollera – Passeig Marítim – Platja del Miracle – Passeig Marítim – Moll de Llevant – Moll de Lleida – Pont Mòbil – Duanes – Llotja de Pescadors __________________________________________ Classificacions Categoria masculina 1 – Senén Escoda (Reus Ploms) – 25´ 06" 2 – Carlos Xifré (independent) – 25´ 15" 3 – Ahmed Elqayed (Atletisme Terres de l´Ebre) – 25´ 16" Categoria femenina 1 – Núria Gil (Reus Ploms) – 28´ 55" 2 – Marta Camps (Atletes d´Altafulla) – 30´ 01" 3 – Esther Aragonés (Club Atletisme Tarragona) – 32´ 00" Premis al membres del Club Esportiu Tarragona Fondistes amb millor classificació Categoria masculina 1 – Miguel Giménez – 27´ 54" Categoria femenina 1 – Marian Martínez – 46´ 00" __________________________________________ La Cursa Sant Silvestre de Tarragona El Club Esportiu Tarragona Fondistes, adaptant un model de competició ja experimentat, i animat per la resposta popular registrada en l´anterior convocatòria, va decidir aportar novament a la ciutat aquesta proposta que, en l´últim dia de l´any, complementa el calendari esportiu local amb una activitat de cloenda amable. La proposta del Club Esportiu Tarragona Fondistes ha obtingut, un any més, el favor i el suport de l´Ajuntament de Tarragona. Ha comptat amb la col·laboració de l´Autoritat Portuària, de diverses entitats ciutadanes i de firmes comercials. La Unitat de Medicina de l´Esport de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla ha prestat assistència durant la competició.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.