Barcelona espera 5.000 corredors en la seva carrera de Sant Silvestre, ´La cursa dels nassos´ i ja hi han 1770 només per Internet

0
608

A falta de pocs dies per la Cursa dels Nassos, són molts els noms d’atletes destacats que han decidit estar presents en aquesta fita. Han confirmat la participació a la "Cursa dels Nassos", els següents corredors i corredores: Rosa Morató, campiona de l’edició de la Cursa dels Nassos del 2004 i de la Cursa de les Dones d’enguany- Pol Guillen, campió de la Cursa de El Corte Inglés i de la Mercè del 2005. Joan Colomer, campió de Catalunya de curses d’alta muntanya; Xavi Llovet, membre de l´equip olímpic espanyol de Triatló. Jordi Elias, guanyador de la Copa del Rei de Triatló. Xavier Cortés Huete, sub campió estatal de 1/2 Marató (2005) i mundialista en Edmonton. Driss Lakuaja, 5è a la Jean Bouin de 2005 i 4art al Cross de Granollers 2005. Toni Bernadó (Andorra), mundialista en la Marató de Hèlsinki 2005. Adrià Garcia, 8è a la Jean Bouin i 5è al Cross de Granollers 2005. Teresa Pulido, mundialista a la Marató de París 2003. Giovanna Marconni, guanyadora de la Marató de Roma 2003 i campiona d’Itàlia de Marató. Altres atletes participants seran Alham El Khadi, Josep Mª Roselló, Manuel Fernández Pita (Portugal), i Albert Caballero. Les inscripcions estan tancades i ha estat espectacular les fetes per internet doncs han arribat a <b>1770</b> inscripcions. <a href="http://www.atletisme.com/classificacions/ssilvestre/inscrits2005.htm">Llistat inscripcions per Internet</a>.| Notícies anteriors: El regidor d´Esports de Barcelona, Pere Alcober, i el president de l´Agrupació Atlètica de Catalunya, Ricard Llorens, han presentat el 12 de desembre, la VII Carrera atlètica Sant Silvestre, que aquest any s´organitza amb el títol ´La cursa dels nassos´ i se celebrarà el pròxim dia 31 de desembre, on els corredors participaran per guanyar aquest clàssic del calendari atlètic. A l´acte, que s´ha presentat a l´Ajuntament de Barcelona, també hi ha assistit l´atleta i representant de l´empresa patrocinadora principal New Balance, Pol Guillén. L´organització, amb Llorens al capadavant, espera que "aquest any s´arribi a la xifra de 5.000 participants per d´aquesta manera <a href="http://atletisme.com/cursesol/0512silvestre">cobrir totes les places d´inscripció"</a>. L´any passat es van inscriure 4.200 corredors. El recorregut d´aquesta tradicional competició, que es fa des de 1999, serà de 10 quilòmetres i tindrà com a punt de partida el carrer Marina, a prop de les torres Mapfre, i passarà per diferents punts de la ciutat com l´avinguda Meridiana, el carrer Pere IV, la Diagonal i la ronda Litoral, i finalitzarà gairebé en el mateix punt de sortida. Així mateix, Alcober ha aprofitat l´oportunitat per presentar també la nova pàgina web que informa els ciutadans sobre aquesta carrera i les seves principals característiques. Les inscripcions podran fer-se del 3 al 28 de desembre per internet, o bé del 12 al 28 del mateix mes en centres comercials i botigues d´esports.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.