Barcelona espera 5.000 corredors en la seva carrera de Sant Silvestre, ´La cursa dels nassos´ i ja hi han 1770 només per Internet

0
425

A falta de pocs dies per la Cursa dels Nassos, són molts els noms d’atletes destacats que han decidit estar presents en aquesta fita. Han confirmat la participació a la "Cursa dels Nassos", els següents corredors i corredores: Rosa Morató, campiona de l’edició de la Cursa dels Nassos del 2004 i de la Cursa de les Dones d’enguany- Pol Guillen, campió de la Cursa de El Corte Inglés i de la Mercè del 2005. Joan Colomer, campió de Catalunya de curses d’alta muntanya; Xavi Llovet, membre de l´equip olímpic espanyol de Triatló. Jordi Elias, guanyador de la Copa del Rei de Triatló. Xavier Cortés Huete, sub campió estatal de 1/2 Marató (2005) i mundialista en Edmonton. Driss Lakuaja, 5è a la Jean Bouin de 2005 i 4art al Cross de Granollers 2005. Toni Bernadó (Andorra), mundialista en la Marató de Hèlsinki 2005. Adrià Garcia, 8è a la Jean Bouin i 5è al Cross de Granollers 2005. Teresa Pulido, mundialista a la Marató de París 2003. Giovanna Marconni, guanyadora de la Marató de Roma 2003 i campiona d’Itàlia de Marató. Altres atletes participants seran Alham El Khadi, Josep Mª Roselló, Manuel Fernández Pita (Portugal), i Albert Caballero. Les inscripcions estan tancades i ha estat espectacular les fetes per internet doncs han arribat a <b>1770</b> inscripcions. <a href="http://www.atletisme.com/classificacions/ssilvestre/inscrits2005.htm">Llistat inscripcions per Internet</a>.| Notícies anteriors: El regidor d´Esports de Barcelona, Pere Alcober, i el president de l´Agrupació Atlètica de Catalunya, Ricard Llorens, han presentat el 12 de desembre, la VII Carrera atlètica Sant Silvestre, que aquest any s´organitza amb el títol ´La cursa dels nassos´ i se celebrarà el pròxim dia 31 de desembre, on els corredors participaran per guanyar aquest clàssic del calendari atlètic. A l´acte, que s´ha presentat a l´Ajuntament de Barcelona, també hi ha assistit l´atleta i representant de l´empresa patrocinadora principal New Balance, Pol Guillén. L´organització, amb Llorens al capadavant, espera que "aquest any s´arribi a la xifra de 5.000 participants per d´aquesta manera <a href="http://atletisme.com/cursesol/0512silvestre">cobrir totes les places d´inscripció"</a>. L´any passat es van inscriure 4.200 corredors. El recorregut d´aquesta tradicional competició, que es fa des de 1999, serà de 10 quilòmetres i tindrà com a punt de partida el carrer Marina, a prop de les torres Mapfre, i passarà per diferents punts de la ciutat com l´avinguda Meridiana, el carrer Pere IV, la Diagonal i la ronda Litoral, i finalitzarà gairebé en el mateix punt de sortida. Així mateix, Alcober ha aprofitat l´oportunitat per presentar també la nova pàgina web que informa els ciutadans sobre aquesta carrera i les seves principals característiques. Les inscripcions podran fer-se del 3 al 28 de desembre per internet, o bé del 12 al 28 del mateix mes en centres comercials i botigues d´esports.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.