Tancada la inscripció a la XXVI Cursa de Sant Silvestre d´aquest dissabte

0
338

<b>http://elmasnou.net ha previst fer un seguiment en viu i en directe de la Cursa, amb actualitzacions a temps real dels preparatius, i del seu desenvolupament, així com un reportatge gràfic de la jornada. Hi podreu consultar les classificacions al tancar la cursa. Us convidem a seguir l´esdeveniment esportiu en xarxa. </b> Ha calgut tancar les inscripcions a la cursa de Sant Silvestre del Masnou abans de la seva celebració aquest dissabte, donat que s´ha superat el nombre de participants previstos. La Cursa de Sant Silvestre que arriba a la 26 edició, és una de les competicions més populars en el panorama esportiu català, i un referent clar en el calendari nadalenc. La XXVI Cursa de Sant Silvestre, tindrà lloc aquest dissabte 31 de desembre al matí. A les 11 del matí es farà la cursa per als més petits d´1 km de recorregut, on hi participaran més de 120 corredors. Mitja hora més tard, es donarà inici a la cursa popular de 8 km amb sortida del Port Esportiu del Masnou fins a Premià de Mar pel passeig marítim i tornada al Port Esportiu. Les inscripcions a la cursa popular han arribat a les 500 previstes, fet que ha motivat el tancament de la inscripció. | Dels més de 620 inscrits en les dues curses, 240 (gairebé un 40%)han tramitat la seva inscripció mitjançant la web municipal. Del total de participants, 115 (90 grans i 25 petits) són del Masnou. 10 entitats de la nostra vila competiran pel premi local a la participació. Hi ha peró corredors d´arreu de Catalunya. Es preveu que TV3 faci un seguiment exhaustiu de la cursa, pel mateix dia, i que Catalunya Ràdio connecti en directe per explicar-ne el seu desenvolupament. Altres mitjans de comunicació també seguiran l´esdeveniment. L´Ajuntament del Masnou i Staff Sports volen agraïr a tots els corredors la seva participació i els recorden que caldrà que aquest dissabte passin a recollir el seu dorsal de 9.30 a 10.30 del matí a la Plaça d´Europa. Bona cursa a tothom!

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.