Tancada la inscripció a la XXVI Cursa de Sant Silvestre d´aquest dissabte

0
397

<b>http://elmasnou.net ha previst fer un seguiment en viu i en directe de la Cursa, amb actualitzacions a temps real dels preparatius, i del seu desenvolupament, així com un reportatge gràfic de la jornada. Hi podreu consultar les classificacions al tancar la cursa. Us convidem a seguir l´esdeveniment esportiu en xarxa. </b> Ha calgut tancar les inscripcions a la cursa de Sant Silvestre del Masnou abans de la seva celebració aquest dissabte, donat que s´ha superat el nombre de participants previstos. La Cursa de Sant Silvestre que arriba a la 26 edició, és una de les competicions més populars en el panorama esportiu català, i un referent clar en el calendari nadalenc. La XXVI Cursa de Sant Silvestre, tindrà lloc aquest dissabte 31 de desembre al matí. A les 11 del matí es farà la cursa per als més petits d´1 km de recorregut, on hi participaran més de 120 corredors. Mitja hora més tard, es donarà inici a la cursa popular de 8 km amb sortida del Port Esportiu del Masnou fins a Premià de Mar pel passeig marítim i tornada al Port Esportiu. Les inscripcions a la cursa popular han arribat a les 500 previstes, fet que ha motivat el tancament de la inscripció. | Dels més de 620 inscrits en les dues curses, 240 (gairebé un 40%)han tramitat la seva inscripció mitjançant la web municipal. Del total de participants, 115 (90 grans i 25 petits) són del Masnou. 10 entitats de la nostra vila competiran pel premi local a la participació. Hi ha peró corredors d´arreu de Catalunya. Es preveu que TV3 faci un seguiment exhaustiu de la cursa, pel mateix dia, i que Catalunya Ràdio connecti en directe per explicar-ne el seu desenvolupament. Altres mitjans de comunicació també seguiran l´esdeveniment. L´Ajuntament del Masnou i Staff Sports volen agraïr a tots els corredors la seva participació i els recorden que caldrà que aquest dissabte passin a recollir el seu dorsal de 9.30 a 10.30 del matí a la Plaça d´Europa. Bona cursa a tothom!

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.