II Cursa San Silvestre de Tarragona, Esgotades les 700 incripcions disponibles

0
485

Ja han estat adjudicades les 700 inscripcions disponibles per a les persones interessades en participar en la II Cursa Sant Silvestre de Tarragona, organitzada pel Club Esportiu Tarragona Fondistes. L´acollida a la iniciativa esportiva ha satisfet plenament els responsables de l´entitat convocant i confirma el seu bon encaix en el context de les activitats populars a Tarragona.| Roda de Premsa El proper dimecres, dia 28 de desembre, a les 11:30, se celebrarà una Roda de Premsa al Saló d´Actes de l´Ajuntament de Tarragona, al Palau Manicipal. Per mitjà d´aquesta Nota es convoca els Mitjans de Comunicació Social que estiguin interessats en conèixer detalls referits a la II Cursa San Silvestre de Tarragona. Intervindran Raul Font, Regidor responsable del Patronat d´Esports de l´Ajuntament de Tarragona, Esteve Ortiz, Regidor encarregat del Departament de Relacions Ciutadanes de l´Ajuntament de Tarragona, Josep Espinosa, President del Club Esportiu Tarragona Fondistes, i Rafel Casellas, Portaveu de la referida entitat esportiva. ___________________________________________ La Cursa Sant Silvestre de Tarragona El Club Esportiu Tarragona Fondistes, adaptant un model de competició ja experimentat, i animat per la resposta popular registrada en l´anterior convocatòria, ha decidit aportar novament a la ciutat aquesta proposta que, en l´últim dia de l´any, complementarà el calendari esportiu local amb una activitat de cloenda amable. El recorregut de la competició, de 8 km, tindrà el punt de sortida i d´arribada davant la Llotja de Pescadors, al barri tarragoní del Serrallo. Havent valorat l´èxit de la primera edició, els organitzadors han previst ampliar el volum de participants en la II Cursa. Es repartiran 700 dorsals. La iniciativa del Club Esportiu Tarragona Fondistes ha obtingut, un any més, el favor i el suport de l´Ajuntament de Tarragona. Compta amb la col·laboració de l´Autoritat Portuària, de diverses entitats ciutadanes i de firmes comercials. La Unitat de Medicina de l´Esport de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla oferirà asistència durant la competició. __________________________________________

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.