Entrenaments per a la Mitja de Gavà del proper 19 de febrer.

0
456

La Mitja de Gavà prepara l´edició del 2006 a celebrar el 19 de febrer, publicant uns entrenaments orientats a diferents nivells de corredors i preparats per en Mike Power, llicenciat en Educació Física per la Universitat d´Arkansas, USA. Son entrenaments senzills per a les 12 setmanes que falten per a la cursa. Aquests entrenaments i més informació de la mitja marató la podeu trobar a <a href="http://www.atletisme.com/classificacions/gava/">web Mitja Gavà</a>. Aquesta Mitja Marató ha tingut un creixement espectacular de participants any rera any, mercès a la perfecte organització, el regal que donen al corredor, un circuit totalment pla i molt ràpid i està arribant a ser capdavantera a Catalunya. Puntua triple per a la <a href="http://www.atletisme.com/classificacions/Lliga2005/"> Lliga Internet 2006</a> i es una cursa que no poden deixar de correr els participants a la Lliga que volen anar sumant punts. Recordeu la data: <b>19 febrer 2006</b>.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.