1a cursa de Sant Silvestre de Girona

0
463

L´última cursa de l´any. No te la pots perdre! <br> Cursa popular oberta a totes les persones sense límit d´edat i sense categories. Dia: Dissabte 31 de desembre de 2005 Hora: 18 h Sortida: Pavelló Municipal de Girona Fontajau Arribada: Pavelló Municipal de Girona Fontajau Inscripcions: Servei Municipal d´Esports, Pavelló Municipal de Girona-Fontajau (Av. Josep Tarradellas, 22-24) de dilluns a divendres de 8 a 15 h. El mateix dia de la cursa de les 16.30 a les 17.30 h al punt de sortida. Distància del recorregut: 5 Km (aproximadament). Preu inscripció*: 3 € per a tothom que participi. Participació limitada a 300 participants. *El 50% de la inscripció anirà destinada a La Marató de TV3. Hi haurà bossa obsequi per a tothom i sorteig de regals al final de la cursa.| Recorregut: Pavelló de Fontajau (Sortida) – Rbla. Xavier Cugat – Pont de la Barca – Pont de Pedret – Jaume Pons – Calderers – Ballesteries -Rambla – Pont de Pedra – Sta. Clara – Pl. Independència – Canalejas – Rotonda de Pedret – Vial de la Devesa – Pl. Assemblea de Catalunya – Av. J. Tarradellas – Rotonda de Fontajau – Av. J. Tarradellas – Rotonda J. Tarradellas – Pavelló de Fontajau (Arribada). Temps límit de la cursa: 1 hora. Organitza: Ajuntament de Girona i Club Atletisme Girona Col·labora: La Fageda, Xocolates Gluki, Cobega, Frit Ravich, Inpanasa, La Caixa, Club de Bàsquet Girona i La Marató de TV3

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.