1a cursa de Sant Silvestre de Girona

0
396

L´última cursa de l´any. No te la pots perdre! <br> Cursa popular oberta a totes les persones sense límit d´edat i sense categories. Dia: Dissabte 31 de desembre de 2005 Hora: 18 h Sortida: Pavelló Municipal de Girona Fontajau Arribada: Pavelló Municipal de Girona Fontajau Inscripcions: Servei Municipal d´Esports, Pavelló Municipal de Girona-Fontajau (Av. Josep Tarradellas, 22-24) de dilluns a divendres de 8 a 15 h. El mateix dia de la cursa de les 16.30 a les 17.30 h al punt de sortida. Distància del recorregut: 5 Km (aproximadament). Preu inscripció*: 3 € per a tothom que participi. Participació limitada a 300 participants. *El 50% de la inscripció anirà destinada a La Marató de TV3. Hi haurà bossa obsequi per a tothom i sorteig de regals al final de la cursa.| Recorregut: Pavelló de Fontajau (Sortida) – Rbla. Xavier Cugat – Pont de la Barca – Pont de Pedret – Jaume Pons – Calderers – Ballesteries -Rambla – Pont de Pedra – Sta. Clara – Pl. Independència – Canalejas – Rotonda de Pedret – Vial de la Devesa – Pl. Assemblea de Catalunya – Av. J. Tarradellas – Rotonda de Fontajau – Av. J. Tarradellas – Rotonda J. Tarradellas – Pavelló de Fontajau (Arribada). Temps límit de la cursa: 1 hora. Organitza: Ajuntament de Girona i Club Atletisme Girona Col·labora: La Fageda, Xocolates Gluki, Cobega, Frit Ravich, Inpanasa, La Caixa, Club de Bàsquet Girona i La Marató de TV3

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.