Calendari de Curses de Muntanya FEEC 2006

0
484

El circuit Català de Curses de Muntanya, no presenta gaires novetats, referent al 2004, només destacar alguns canvis de dates, així, la Cursa de Muntanya de Paüls s’avança en 15 dies i es farà el 14 de maig, la cursa del Bandoler, passa a disputar-se el 24 de setembre, la cursa La Talaia, s’avança una setmana, 19 de novembre i la cursa del Castell de Burriac, que tancarà el calendari, es farà el dia 2 de desembre. Referent a la Copa Catalana de Curses d’Alta Muntanya (Skyrunning), presenta com a novetat important, una nova cursa, la Cursa Pedraforca-Saldes, a disputar el 25 de juny, amb sortida a la població de Saldes (1.240 m.), passant pel refugi Lluís Estasen, Coll del Verdet, cim Occidental del Pedraforca (2.497 metres), Refugi Estasen i Saldes, total entre 12 i 15 Km. i algo més de 2.500 metres de desnivells acumulats.| La cursa del Taga 2040, canvia part del seu recorregut, així abans d’assolir el cim del Taga, es passarà prèviament pel cim del Puig Estela (2.013 metres) i fen el descens del Taga fins a Sant Joan de les Abadesses, pel camí que fins ara s’utilitzava per pujar, estalviant d’aquesta forma el tram de pista encimentada i fent la cursa més panoràmica, al incloure el tram de carena que va del Puig Estela fins la Portella. La Marató de Muntanya de Berga, que és la cursa llarga de la Copa, canvia de data i es farà el 16 de juliol, sent l’última abans del període de vacances d’estiu, el qual facilita que els corredors que hi prenguin part, tinguin dos mesos per recuperar-se, abans de la següent cursa. La resta de curses segueixen igual que la temporada 2005. El Campionat de Catalunya 2006, serà la Cursa Alpina de La Molina. Per últim es va acorda també, recomana la participació a la cursa Burriac ATAC, que si bé aquest any no puntuarà per cap de les dues competicions, si te el recolzament de la FEEC. Aquesta cursa te la particularitat que es celebra de nit. Els calendaris són els següents: Copa Catalana de Curses d’Alta Muntanya: – 3 de juny, III Cuita el Sol (Centre Exc. de Lleida) – 25 de juny, I Cursa de Muntanya de Pedraforca-Saldes (Mountain Runners del Berguedà) – 2 de juliol, VII Cross Vertical de Prat Primer (Club Pirinenc Andorrà) – 16 de juliol, III Marató de Muntanya de Berga (Cl. Esquí Berguedà, Ass. Muntanyencs Berguedans i Mountain Runners del Berguedà) – 17 de setembre, VII Cursa Taga 2040 (Unió Exc. St. Joan de les Abadesses) – 8 d’octubre, VII Cursa Alpina de La Molina. Campionat de Catalunya (Centre Exc. Catalunya). Circuit Català de Curses de Muntanya: – 30 d’abril, VI Cursa del Catllar-Mossos d’Esquadra (Cl. Exc. Ripoll) – 14 de maig, VI Cursa de Muntanya de Paüls (UEC Tortosa) – 24 de setembre, VI cursa del Bandoler (C. Exc. Taradell) – 29 d’octubre, XII Mitja Marató de Catalunya (C. Exc. Llorençà) – 19 de novembre, III Cursa de Muntanya La Talaia (Agrupació Excursionista Talaia) – 2 de desembre, IV Cursa de Muntanya Castell de Burriac –Memorial Pere Asturiano- (Grup de Muntanya Argentona) Cursa recomanable, no puntuable: Burriac ATAC, 2 de setembre (C. Exc. Vilassar de Mar).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.