LA MILLA DE CORNELLÀ ÉS LA MILLOR D’ESPANYA

0
1394

La Reial Federació Espanyola d’Atletisme ha donat a conèixer la classificació de totes les carreres que es realitzen a Espanya. La puntuació es realitza basant-se en diferents paràmetres com la capacitat organitzativa, l’antiguitat de la prova, el número d’atletes participants, el nivell esportiu de la competició i el nivell dels atletes participants segons les posicions en els rànquings. Aquesta classificació es realitza en diferents categories com: les milles, les proves fins els 10km, les proves des de 10 km fins a la mitja marató, les maratons i els 100 km. En aquestes classificacions destaquen algunes proves catalanes com la Milla de Cornellà que es perfila com la millor milla de quantes es celebren a Espanya. En aquesta modalitat també apareix la Milla Gaudí en setè lloc. La Cursa de Bombers de Barcelona apareix en segona posició en la classificació de curses de 10 km, especialitat on apareixen dos curses catalanes més com la Jean Bouin i la San Silvestre de Barcelona en sisè i setè lloc respectivament. Entre les mitges maratons apareix entre les millors la Mitja de Granollers en setè lloc, on també surt classificada en onzè lloc la Mitja de Gavà.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.