La Marató de Barcelona de l’any 2006 ja té 616 corredors inscrits

0
392

Quan encara falten tres mesos, la Marató de Barcelona de l’any 2006 ja té 616 corredors inscrits, dels quals 300 són estrangers, segons ha anunciat Juan Porcar, conseller delegat de RPM, empresa organitzadora de la prova. Porcar ha explicat que l’organització està seguint les maratons de Nova York, Chicago, Sant Sebastià i Marràqueix, entre altres, i que s’han repartit un total de 90.000 tríptics de la Marató de Barcelona per tot el món. A més, Porcar ha assegurat que la Marató de Barcelona és present a catorze pàgines web atlètiques, fet que facilita les inscripcions. D´altra banda, el regidor d’Esports de l’Ajuntament, Pere Alcober, ha explicat que en les reunions mantingudes amb l’Ajuntament de París s’ha destacat la il·lusió de Barcelona per organitzar el Campionat d’Europa de 2010 i el referent que representa internacionalment la marató de la ciutat. El grup promotor de la Marató de Barcelona el formen l’Institut d’Esports de l’Ajuntament, la Federació Catalana d’Atletisme, la Plataforma Marató a Barcelona i Turisme de Barcelona.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.