La mitja marató Ciutat de Vilanova espera superar els 1.500 participants el diumenge 18 de desembre

0
468

La mitja marató Ciutat de Vilanova espera poder igualar aquest any la xifra de 1.500 participants de la darrera edició. La prova s´inclou en el Gran Premi Diputació de Barcelona i es disputarà el diumenge 18 de desembre a partir de les deu del matí. Els 21 quilòmetres del recorregut d´aquest any transcorren per circuit urbà, excepte una part que passa per la carretera C-31, amb un recorregut molt similar al de l´any passat. L´organització ja ha obert les inscripcions per participar en la dissetena edició de la mitja marató, que tindrà la sortida i l´arribada a les pistes d´atletisme de Vilanova. El preu de la inscripció és de 12 euros i es pot tramitar a través d´Internet (<a href="http://www.mitjavilanova.org/ ">www.mitjavilanova.org/ ) </a> o en diferents botigues d´esports de la ciutat fins al 14 de desembre. Els participants quedaran classificats en diferents categories, com ara la masculina, la femenina, la d´atletes en cadires de rodes i la d´invidents. ! L´organització, que mobilitza desenes de voluntaris d´entitats de la ciutat, habilitarà avituallaments cada cinc quilòmetres al llarg del recorregut de la cursa i senyalitzacions de l´itinerari a cada quilòmetre. Diumenge al matí quedaran tallats al trànsit diversos carrers de la ciutat per on passarà la mitja marató, com ara la ronda Ibèrica, la façana marítima, la rambla de la Pau i els carrers Doctor Fleming, Gaudí, Menéndez y Pelayo, Torre d´Enveja, Tarragona i Miquel Guansé, entre altres vies. L´organització de la prova, que té el suport de la regidoria d´Esports, començarà a dos quarts de nou del matí a repartir els dorsals i els xips de control.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.