II Cursa San Silvestre de Tarragona

0
530

<b> Inici del període d´inscripcions per a les persones interessades en participar en la competició</b><br> Aquest dilluns, dia 12 de desembre, s´iniciarà el període durant el qual les persones interessades en partricipar en la II Cursa Sant Silvestre de Tarragona podran formalitzar, de manera gratuïta, la seva inscripció.| A Tarragona Tir Sport – Carrer Comte de Rius, 3 Esports Pàmies – Carrer Lleida, 22 Club Esportiu Tarragona Fondistes – Avgda. Maria Cristina, 39 (els divendres, de 20:30 a 21:30) A Reus Esports Armobal – Carrer Cambrils, 4 El Club Esportiu Tarragona Fondistes, adaptant un model de competició ja experimentat, i animat per la resposta popular registrada en l´anterior convocatòria, ha decidit aportar novament a la ciutat aquesta proposta que, en l´últim dia de l´any, complementarà el calendari esportiu local amb una activitat de cloenda amable. El recorregut de la competició, de 8 km, tindrà el punt de sortida i d´arribada davant la Llotja de Pescadors, al barri tarragoní del Serrallo. Havent valorat l´èxit de la primera edició, els organitzadors han previst ampliar el volum de participants en la II Cursa. Es repartiran 700 dorsals. La iniciativa del Club Esportiu Tarragona Fondistes ha obtingut, un any més, el favor i el suport de l´Ajuntament de Tarragona. Compta amb la col·laboració de l´Autoritat Portuària, de diverses entitats ciutadanes i de firmes comercials. La Unitat de Medicina de l´Esport de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla oferirà asistència durant la competició.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.