Alberto García: "Aquesta medalla per a mi és com un or"

0
442

L´atleta espanyol Alberto García ha indicat sobre la plata aconseguida en el Campionat d´Europa de cros, que per a ell té el valor d´un or, després de dos anys i mig sense aconseguir una medalla, al subratllar la seva condició de "principiant" en la prova, i el seu perfil de corredor de pista, per la qual cosa "aconseguir la plata és un resultat bastant positiu". "Aquest campionat d´Europa era molt important per a mi, jo sóc més un corredor de pista i mai m´ho havia preparat, però m´ho he pres a consciència i me´n vaig amb la medalla de plata, que per a mi és com si fos or", ha indicat el corredor madrileny en declaracions a Europa Press. Mirant cap enrere, a la seva tornada a la competició internacional ha comentat que ha resultat un tant "estranya" al tenir "només dos mesos per preparar la prova". | D´aquesta forma, s´ha mostrat orgullós perquè "aquest any era molt important", mostrant la seva alegria per haver aconseguit aquesta medalla, ja que "només m´ha guanyat el sis vegades campió, demostrant que era el més fort", ha ressaltat. A partir d´aquesta prova mira el futur encara amb més optimisme. "Faré alguna prova en pista coberta i l´objectiu serà el campionat d´Europa d´estiu, on vull intentar igualar el meu títol de fa quatre anys", ha recalcat. En quant a pròximes cites, Alberto García ha indicat que seguirà amb el cros. "Tinc encara el campionat d´Europa de clubs, amb el meu club Adidas, i després el campionat d´Espanya de cros, faré un petit descans i posteriorment afrontaré la pista a l´aire lliure amb l´objectiu d´arribar a agost a límit", ha assenyalat. El Cros Internacional de Venta de Baños (Palència) serà la seva cita més immediata, que correrà el pròxim dia 18, així com la San Silvestre madrilenya del 31 de desembre, la qual va comentar que li feia "moltíssima il·lusió tornar a guanyar". "Per a mi és com si fos un altre Campionat d´Europa", la insistii l´atleta de 34 anys. Respecte a un possible ´handicap´ per la seva edat, el fondista no considera tenir la que reflecteix el seu DNI. "Sóc un atleta molt professional, em cuido molt i he demostrat que amb 34 puc córrer igual que amb 25, i, sobretot, la cosa més important són les ganes que tinc aquest any, potser més grans que abans", ha indicat el recent proclamat subcampió d´Europa de cros.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.