Cros de Granollers, Chema Martínez, tot un campió d´Europa, s´emporta la prova sènior, superant a tres kenians

0
635

El Cross més internacional de Catalunya i l´únic amb categoria de la Federació Espanyola va arribar diumenge, 11 de desembre, a la seva 39ª edició, i com és tradicional, amb un cartell de luxe. A la prova sènior masculina, va imposar-se Chema Martínez (Campió d´Europa 10.000 a Munich 2002), després d´un aferrissat frec a frec amb els kenyans Nicholas Manza i Philemon Kipchumba que varen completar el podi com a segon i tercer respectivament. Pel que fa a la prova femenina la victòria va ser per la Kenyata Beatriz Chepchumba en una cursa on les cinc primeres classificades van ser estrangeres.| Tot i ser una setmana estranya pel llarg pont, molts dels atletes del Club d´Atletisme Calella no van voler perdre´s la cita i van participar a Granollers. D´aquesta participació de 23 atletes calellencs, destacarem als atletes que varen aconseguir classificar-se entre els deu millors: l´alevina Nuria Carnicero que va fer una fantástica carrera de menys a més i va acabar en una immillorable 5ª posició, Lisard Ramírez que va ser 6è. en Infantils, i Fran Garcia que, una setmana més, va tornar a destacar acabant en un meritori 9è. lloc en la categoria Cadet.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.