CROS INTERNACIONAL DE GRANOLLERS

0
663

El proper diumenge 11 de desembre es celebrarà l’edició número trenta-nou del Cros Internacional Ciutat de Granollers, organitzat pel Club Atlètic Granollers. Aquest esdeveniment atlètic és el cros més internacional dels que es celebren a Catalunya i també l’únic amb categoria RFEA. Les curses es desenvoluparan al tradicional circuit que es troba als voltants de les Instal·lacions Esportives Municipals de Granollers. La matinal atlètica començarà a partir de les 09’00 hores amb les curses de veterans, per passar després a les diferents curses de les categories inferiors de promoció fins arribar a les 12,00 hores que es donarà la sortida a la cursa sènior femenina amb una distància de 6.500 metres, i a les 12.30 hores la masculina que tindrà 10.000 metres de recorregut.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.