El Trofeo Akiles de Madrid comptarà amb 2.500 participants

0
552

Una de les curses més emblemàtiques i boniques de Madrid, el Trofeo Akiles, arribarà aquest proper diumenge a la seva vint-i-cinquena edició, i,per celebrar-ho, la organització posarà a l’abast dels corredors 2.500 pitralls, que de ben segur s’esgotaràn. La cursa té el seu punt d’inici i arribada al Paseo de los Plátanos (al costat del metro de Lago), i durant els seus 10 quilòmetres passa per els llocs més bonics i emblamàtics del recinte de la Casa de Campo, com el Cerro Garabitas o el mateix llac. Atletes tan reconeguts com els portuguesos Domingos i Dionisio Castro, Fernando Mamede o la nostra Carme Valero, per exemple, han participat alguna vegada en aquesta bellísima competició. Si aquest diumenge esteu per Madrid, no us la podeu perdre!| Punts d’inscripció (oberts fins el dissante a les 13 hores): Deportes Bikila (Av. Donostiarra,2) Deportes Marathínez (c/ Herminio Puertas,3) Running Company (Paseo Infanta Isabel, 21) Laister (Cuesta de San Vicente,21) Corricolari (Paseo Marques de Monistrol,7)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.