Tadesse s´exhibeix al Cros de la Constitució i Castillejo obté una meritòria quarta plaça

0
375

L´atleta eritreu Zersenay Tadesse s´ha imposat amb una gran exhibició en la vint-i-quatrena edició del Cros Internacional de la Constitució, que s´ha disputat a Alcobendas, i on l´espanyol Carles Castillejo ha signat una brillant quarta plaça. Tadesse, subcampió del món de cros curt i bronze en els 10.000 metres en els Jocs Olímpics d´Atenes, va vèncer amb un registre de 29:12 per davant del kenyà Abraham Chebii i del també eritreu Jonas Kifle.| L´africà, que ja es va imposar en la prova inaugural de la temporada a Quintanar del Orden, va trencar la prova en el segon quilòmetre imposant un ritme que tan sols van poder seguir els seus acompanyants al podi. Tot i això, de seguida es va despenjar del grup del capdavant Kifle que no va poder aguantar la velocitat del seu compatriota. Mediada la carrera, Tadesse va tornar a augmentar el seu ritme i es va quedar sol en cap donant un autèntic recital de poder en el tou circuit d´Alcobendas. Així, l´eritreu va entrar en solitari en meta amb un avantatge de 30 segons sobre Chebii, subcampió del món de cros curt. Els espanyols, tot i l´absència dels internacionals seleccionats per a l´Europeu de la setmana que ve, van competir a un gran nivell i es van organitzar en el grup perseguidor. Castillejo va aconseguir una meritòria quarta plaça mentre que Roberto García va ser setè i Vicente Capitán, vuitè. En la prova femenina, el triomf va ser per a l´etíop Meselech Melkamu, que va imposar el seu ritme infernal des del primer terç de la prova i va resultar inabastable per a la resta de corredores. Melkamu va avantatjar al podi final a la kenyà Beatriz Jepchumba i a la polonesa Justina Bak, subcampiona d´Europa. Jacqueline Martín, setena, i Dolors Pulido, vuitena, van ser les millors espanyoles.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.