Sergi Rodriguez i Ángeles Juan del del C.C. Provençalenc primers a la Trencacames

0
500

Aquest matí ha tingut lloc la 3ªCursa Trencacames amb una participació de 520 atletes (486 arribats a meta) i triomf final de Sergi Rodríguez (Bombers) amb un temps de 44´23´´. El segon i el tercer lloc han estat ocupats per Francesc Marçol (Ind.-Mossos d´Esquadra) i Ivan Limia (Fila Team – Escola de Policia). El primer classificat de la categoria de atletes ha estat Elias Resina (C.A.Canovelles) amb un temps de 45´45´´, que ha entrat en quarta posició. Pel que fa a les dones, la primera dona en arribar a la línia de meta ha estat Ángeles Juan Sánchez del C.C. Provençalenc (1ª veterana i 1ª absoluta, amb 57´ 44´´). El matí ha acompanyat climatològicament a la cursa i ha permès als atletes gaudir de un recorregut entretingut, atractiu i enfangat a trams per les plujes dels darrers dies. El temps del primer classificat, tot i aquesta dificultat, ha estat superior sols en 19´´ del guanyador del passat any i segon en aquesta edició, Francesc Marsol. El club amb més atletes classificats ha estat el Club l´Aire, amb 37 arribats a meta. El seu president, Toni Garcia, ha recollit el premi en nom dels seus atletes. L´organització ha tancat la matinal amb el sorteig del numerós material esportiu i els productes alimentaris cedits pels col·laboradors: Adidas, Nike Factory Store i Campofrio.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.