Sergi Rodriguez i Ángeles Juan del del C.C. Provençalenc primers a la Trencacames

0
354

Aquest matí ha tingut lloc la 3ªCursa Trencacames amb una participació de 520 atletes (486 arribats a meta) i triomf final de Sergi Rodríguez (Bombers) amb un temps de 44´23´´. El segon i el tercer lloc han estat ocupats per Francesc Marçol (Ind.-Mossos d´Esquadra) i Ivan Limia (Fila Team – Escola de Policia). El primer classificat de la categoria de atletes ha estat Elias Resina (C.A.Canovelles) amb un temps de 45´45´´, que ha entrat en quarta posició. Pel que fa a les dones, la primera dona en arribar a la línia de meta ha estat Ángeles Juan Sánchez del C.C. Provençalenc (1ª veterana i 1ª absoluta, amb 57´ 44´´). El matí ha acompanyat climatològicament a la cursa i ha permès als atletes gaudir de un recorregut entretingut, atractiu i enfangat a trams per les plujes dels darrers dies. El temps del primer classificat, tot i aquesta dificultat, ha estat superior sols en 19´´ del guanyador del passat any i segon en aquesta edició, Francesc Marsol. El club amb més atletes classificats ha estat el Club l´Aire, amb 37 arribats a meta. El seu president, Toni Garcia, ha recollit el premi en nom dels seus atletes. L´organització ha tancat la matinal amb el sorteig del numerós material esportiu i els productes alimentaris cedits pels col·laboradors: Adidas, Nike Factory Store i Campofrio.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.