Campionat d´Europa de Duatló de Muntanya Green Cup

0
467

Amb la participació destacada de Benny Vansteelant ( Campió del Mon 4 vegades en Duatló de carretera), Joerie Vansteelant ( Campió del Mon SUB23 de Duatló carretera), Simao Olcino ( millor duatleta Portuguès ), Víctor Lobo subcampió d´Europa de Triatló Blanc es va presentar un Campionat d´Europa i molts més esportistes destacats es va presentar aquest Campionat d´Europa Green Cup.| El mal temps, va estar plovent durant els dos dies anteriors a la prova, va fer presagiar que no sols el bon estat dels esportistes sinó que la seva tècnica corrent tant en bicicleta com a peu decidiria el resultat de la cursa i així va passar desde el primer moment en que després del primer córrer de 8 km., on l´Agustí Roc, Campió del Mon en Curses de Muntanya i Víctor Lobo es van destacar 45´´ de la resta de competidors que venien en fila d´un i ja amb notables absències com els grans favorits, els belgues, una vegada a sobre de la bicicleta es va mantenir el duet durant la primera volta de 10 km però amb Victor del Corral ja a 15´´, posant en evidència la seva perícia en bicicleta i el seu bon estat de forma i a la segona volta anant-se d´ells i arribant amb 30´´ segons de diferència amb l´Agustí Roc i 1´20 Víctor Lobo, aquests tres molt destacats de la resta (en aquest sector tècnic i perillós van haver més de 25 abandonaments), semblava que en el últim córrer podien haver canvis de posicions per la millor capacitat per córrer dels perseguidors però és van mantenir i fins i tot agrandir les diferències sent el resultat: 1er Víctor del Corral, 2on Agustí Roc a 1´ i 3er.Victor Lobo a 2´20. Pel que fa als equips juntament amb els dos classificats en primera posició va arribar Isaac Duarte en 10ena posició, segona posició en categoria sub23 que tancava l´equip imposant-se en aquesta classificació al Green Cup España, equip al que és la primera vegada que el guanyem. destacar el bon paper de tots els esportistes del Club, Campió Nacional de Catalunya, en un Duatló que es va convertir en una prova extrema on sols els més dotats van poder acabar la prova.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.