Carta oberta de la organització de la Jean Bouin a tots els participants a la cursa OPEN.

0
539

Benvolgut atleta: Una vegada recollida la informació i les queixes, així com els consells que ens donen per la xarxa-Internet, hem decidit fer tota una sèrie de canvis per l’any vinent, i que no es torni a repetir les molèsties que us hem pogut ocasionar sense voler diumenge passat. 1.- Degut a la gran quantitat de participants a la OPEN, posarem una catifa de marcació del xip a la sortida per tal que tingueu la vostra hora exacte del pas per la catifa electrònica (encara que trigueu 2 minuts en creuar la línia de sortida). 2.- Mirarem de posar la zona d’arribada i avituallaments en un espai més ampli, amb més files i més gent per a lliurament de bosses i obsequis, per tal que el temps d’espera sigui el mínim, (ja sabem que l’espera tot suat després de córrer 10km amb el fred polar i el vent que feia per desgràcia el Diumenge era un suplici). 3.- Posarem molta més gent a l’entrega de dorsals i xips el diumenge a Montjuïc, amb uns espais més amplis, per tal que tot vaigi més ràpid. 4.- Disposarem d’un guarda-roba que sigui adient als mil.lers de participants de la open, ja que venen molts atletes en molt poc temps (i canviarem també el sistema de tickets de guarda-roba). 5.- Mirarem de posar uns grans globus ben visibles per el marcatge de cada km de la cursa OPEN i que els pogueu visualitzar de ben lluny.| Us demanem les nostres més sinceres i sentides disculpes si heu patit qualsevol molèstia en la 82 Jean Bouin, només voldríem que sapigueu que voldríem comptar amb TÚ l’any vinent i poc a poc, amb la teva ajuda arribarem al Centenari de la BOUIN, i que sigui com ha vingut essent la prova d’Atletisme més antiga d’Espanya, en la que tots (Open, Escolars, Juvenils, Benjamins, Veterans, Alevins, Juniors, Promeses, Minusvàlids, Trasplantats, Cadets, Infantils, Juvenils, Promeses i els Seniors) gaudiu d’una bona i saludable matinal d’esport en familia i amb els amics, ja que creiem que Catalunya i la seva gent té molta estima a la BOUIN. Rep una molt cordial salutació, Jaume Grau Coordinador General Jean Bouin

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.