La Buff® Eternal Running® arriba a Igualada

0
669

El dia 11 de Desembre a les 10 del matí tens l’ultima oportunitat per ser invencible. No Deixis que t’ho expliquin.!! La cinquena i ultima prova del circuit tindrà la línea de sortida a l’avinguda Mestre Muntaner d’Igualada, situada a l’antiga nacional II al costat de l’hospital nou. Serà una prova plena de sorpreses on tots els que volen ser invencibles hauran de superar tot tipus d’obstacles (bales de palla, filats de ferro, piscines de fang, rodes, contenidors sorpresa…) al llarg dels aproximadament 10km de recorregut. És un desafiament personal on cadascú podrà valorar fins on és capaç d’arribar, compartint el cansament amb sensacions i experiències totalment noves. Com a novetat es realitzarà la 1ª Buff® Eternal Running® Junior per a tots aquells nois i noies de 10 a 14 anys que vulguin viure l’aventura d’intentar convertir-se en invencibles. | HORARIS: 08:00 a 09:30 Recollida de dorsals Buff® Eternal Running® 10:00 Sortida Buff® Eternal Running® 11:00 a 12:00 Inscripcions Buff® Eternal Running® Junior 13:00 Sortida Buff® Eternal Running® Junior Després de la carrera, una monumental "butifarrada" estarà esperant a tots els participants que aconsegueixin arribar, o sigui, que podran dir que son invencibles. Si vols saber com inscriure’t els premis que pots aconseguir i els llocs d’acampada o hotels consulta la pàgina web de la prova. www.buffeternalrunning.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.