La Cursa Trencacames de Granollers encara amb força la seva tercera edició

0
530

La 3a Cursa Trencacames de Granollers tindrà lloc el proper 4 de desembre a les 10 h; la sortida s´efectuarà a les Pistes d´Atletisme de Granollers (c. Camp de les Moreres s/n) i el punt d´arribada serà exactament el mateix. Es tracta d´un recorregut d´una única volta, de 12,6 quilòmetres, que transcorre íntegrament pel terme municipal de Granollers. Gairebé tres quartes parts del recorregut es fan per camins rurals i la resta dins del nucli urbà fins tornar a les instal·lacions esportives. La cursa comptarà amb un sistema informàtic de classificacions i punt de control de pas a mig recorregut. Els participants es dividiran en dues categories: sèniors masculins i femenines ( nascuts/udes del 1965 al 1987) i veterans masculins i femenines (nascuts/udes al 1964 i anteriors). D´altra banda, dins de cada categoria hi haurà dos grups de classificació: atletes en general i policies o bombers. El lliurament de premis està previst a partir de les 12 h, un cop finalitzada la cursa.| Aquesta cursa va néixer fa tres anys i hi competien inicialment només professionals dels cossos de policia i bombers, però amb l’èxit assolit ja en la primera edició es va decidir obrir la cursa al públic en general. El nombre d´inscrits ha anat augmentant i, en aquesta ocasió, l’organització ha limitat la participació a 500 corredors.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.