La Cursa Trencacames de Granollers encara amb força la seva tercera edició

0
359

La 3a Cursa Trencacames de Granollers tindrà lloc el proper 4 de desembre a les 10 h; la sortida s´efectuarà a les Pistes d´Atletisme de Granollers (c. Camp de les Moreres s/n) i el punt d´arribada serà exactament el mateix. Es tracta d´un recorregut d´una única volta, de 12,6 quilòmetres, que transcorre íntegrament pel terme municipal de Granollers. Gairebé tres quartes parts del recorregut es fan per camins rurals i la resta dins del nucli urbà fins tornar a les instal·lacions esportives. La cursa comptarà amb un sistema informàtic de classificacions i punt de control de pas a mig recorregut. Els participants es dividiran en dues categories: sèniors masculins i femenines ( nascuts/udes del 1965 al 1987) i veterans masculins i femenines (nascuts/udes al 1964 i anteriors). D´altra banda, dins de cada categoria hi haurà dos grups de classificació: atletes en general i policies o bombers. El lliurament de premis està previst a partir de les 12 h, un cop finalitzada la cursa.| Aquesta cursa va néixer fa tres anys i hi competien inicialment només professionals dels cossos de policia i bombers, però amb l’èxit assolit ja en la primera edició es va decidir obrir la cursa al públic en general. El nombre d´inscrits ha anat augmentant i, en aquesta ocasió, l’organització ha limitat la participació a 500 corredors.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.