Última cursa oficial de muntanya la temporada 2005

0
302

Amb la disputa el proper diumenge 27 de novembre de la 3era. edició de La Talaia Cursa de Muntanya, finalitzarà el Circuit Català de Curses de Muntanya i amb ella la temporada 2005 de curses de muntanya de la FEEC. La cursa està organitzada per l´Agrupació Excursionista Talaia i pel Club Esportiu de Vilanova i La Geltrú, i compta amb un recorregut de 23km que transcorren pels parcs naturals del Foix i d´Olèrdola, tot fent un circuit purament garrafenc amb forts desnivells per pistes, senders, corriols i tarteres.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.