Sabadell albergarà primera pista coberta permanent de Catalunya

0
1427

La localitat de Sabadell albergarà la primera pista coberta permanent de Catalunya el 2008, segons que han confirmat avui el secretari general de l´Esport de la Generalitat, Rafel Niubò, i el president de la Federació Catalana d´Atletisme, Romà Cuyàs. En un dinar amb els mitjans de comunicació per tractar el futur de l´atletisme català, Niubò i Cuyàs han explicat que el pavelló, que tindrà una capacitat per a 2.000 espectadors s´ubicarà al costat de l´actual pista d´atletisme, al complex de Sant Oleguer. Les obres, que estaran finançades per l´ajuntament de Sabadell, la Diputació de Barcelona, la Generalitat i el Consell Superior d´Esports, s´iniciaran a principi de 2006, tindran una durada aproximada de dos anys i un pressupost de 10,5 milions d´euros.| Niubò tambè ha confirmat l´aposta de l´ajuntament de Barcelona per emprendre, aviat, "una profunda remodelació de l´estadi Serrahíma", que pretèn convertir-se en una alternativa de l´Estadi Olímpic de Montjuïc, i en el qual es construirà, aprofitant les reformes que es duran a terme, un mòdul cobert amb una pista d´atletisme per als entrenaments durant la temporada d´hivern. El secretari general de l´Esport ha avançat que, en els pròxims pressupostos, la federació catalana d´atletisme passarà a ser "la federació número u sobre dotació econòmica procedent d´ajudes públiques". Aquest augment del pressupost procedent de l´erari públic es traduirà en cinc noves pistes d´atletisme a Mollerussa (Pla d´Urgell), Tortosa (Baix Ebre), Tàrrega (Urgell), Gandesa (Terra Alta) i Lleida capital, "la construcció de les quals ja estan garantides", ha assegurat Niubò.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.