Obrim les inscripcions en xarxa a la XXVI Cursa de Sant Silvestre del Masnou

0
307

La Cursa de Sant Silvestre del Masnou que arriba a la 26 edició, és una de les competicions més populars en el panorama esportiu català, i un referent clar en el calendari nadalenc. La XXVI Cursa de Sant Silvestre, tindrà lloc el dissabte 31 de desembre al matí. A les 11 del matí es farà la cursa per als més petits d´1 km de recorregut. Mitja hora més tard, es donarà inici a la cursa popular de 8 km amb sortida del Port Esportiu del Masnou fins a Premià de Mar pel passeig marítim i tornada al Port Esportiu.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.