La Generalitat vol que 1 milió de nens faci d´aquí a 10 anys

0
256

La Generalitat de Catalunya s´ha fixat com a objectiu que un milió de nens catalans practiqui esport d´aquí a deu anys, segons que ha explicat avui el secretari general de l´Esport de la Generalitat, Rafael Niubò. Actualment, nomès el 15 per cent dels catalans en edat escolar (uns 165.000 nens) fan esport, una xifra molt allunyada de les registrades als països escandinaus, amb un 90 per cent de nens que dedica part del seu temps a alguna activitat esportiva. Niubò ha apuntat que l´objectiu de la Secretaria general de l´Esport amb la seva campanya ´Esport a l´Escola´ "ès que 225.000 escolars practiquin alguna activitat física el 2007, i un milió el 2015".

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.