ABDELHANI EL HASSANY (CARREFOUR LLEIDA) GUANYA EL XXXVI CROS DE MATARÓ

0
440

Abdelhani El Hassany del Carrefour Lleida va imposar-se a la prova Sènior del Cros de Mataró, per davant de Toni Bernadó (Andorra) que va ser segon, i el local Enrique Luque (Agrupació Atlètica Catalunya) que va pujar al podi com a tercer classificat. El C.A.V.ANDORRA va ser el millor equip d’aquesta prova en la que també va haver un bon equip del Club d’Atletisme Calella (15è. Joan Pera, 16è. Òscar Rodríguez, 24è. Manel Vicente, 33è. Joan Perucha i 48è. Xavier Mula). A la mateixa prova van participar-hi els atletes de la categoria Promesa, essent el guanyador, el jove Victor Muntaner del C.A. Igualada, mentre que Mohamed Bektib (Club d’Atletisme Calella) va classificar-se en un meritori quart lloc.| El Club d’Atletisme Calella va presentar una trentena d’atletes en aquest important Cros, en el que a més, va guanyar per equips a la prova Aleví Femení, amb un equip integrat per Mireia Colominas (3ª), Islah Boutaina (4ª), Laura Ambrós (7ª) i Anna Paula Yordà (17ª); i a la prova Cadet Masculí, amb Lisard Ramírez (4t.), Roberto Garcia (5è.) i Hug Salbanyà (7è.). Per part del Club d’Atletisme Calella van aconseguir pujar al podi els següents atletes: GERARD ALARCÓN (3r. Infantil Masculí) MIREIA COLOMINAS (3ª Aleví Femení) ONA ROSSELL (3ª Benjamí Femení) MOHAMED JEBARI (2n. Júnior Masculí) Van fer el lliurament de premis, Joan Antoni Barón (Alcalde de Mataró), i Conrad Pugés (Vice-President 2n. de la Federació Catalana d’Atletisme). I paral·lelament a la disputa del Cros de Mataró, circuit del qual els atletes participants van qualificar d’excel·lent, va celebrar-se el 32è. Cros de Santa Coloma de Farners, on el gironí Joan Aymerich (Club d’Atletisme Calella) va prendre part de la prova Sènior. * La propera setmana, els atletes del Club d’Atletisme Calella, participaran a la tradicional cursa JEAN BOUIN de Barcelona, on s’hi desplaçaran amb un autocar ple.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.