Estem preparant la cursa de la Jean Bouin

0
437

"Queden meys de dos setmanes per la Jean Bouin, 7 setmanes per la San Silvestre i… 131 dies per la marató de Barcelona. Barcelona es mobilitza i tú et quedaras a casa?. Anima´t i posa´t en forma. Encara estas a temps. Cadasqú al seu ritme, pero no per això disfrutant tant o més com el que arriba primer! Fes de la marató de Barcelona la teva cursa i, si no et veus preparat, el que necessites és començar i, potser un altre any podras estar a la linea de sortida! | El més interessant és el camí abans d´arribar, inclús amb pluja pots gaudir d´un dia d´entrenament! Nosaltres som grup amb la filosofia de posar-te en forma, per millorar la teva salut i la teva qualitat de vida, amb la possibilitat de fer-te una planificació i, a més a més, d´entrenar amb gent del teu nivell, de manera que els entrenaments son molt més motivants i divertits! No ho dubtis, posa´t en forma i el teu cos t´ho agrairà. Per consultar no perds res, escriu a pontenformabcn@yahoo.es"

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.