Bon inici de temporada del Fila Team

0
363

Guanyadors de la Mitja Marató de Castellbisbal, Guanyadors del Cross de Vila seca i Subcampions de la Behobia – Sant Sebastià. Moustapha El Younes i Benito Ojeda, van quedar primer i segon respectivament a la Mitja Marató de Castellbisbal. A l’ apartat femení, el nou fitxatge del Club, Eva Jiménez va ser tercera. Per la seva part, l’atleta Driss Lakhouaja, es va imposar amb autoritat al Cross de Vila Seca. A la Behobia – Sant Sebastià, els atletes Mike Power i l’ Israel García varen quedar segon i tercer respectivament. L’ equip ha començat fort la temporada i espera obtenir grans èxits.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.