La cursa “Guanya amb Solidaritat” (GaS) reuneix més de 12000 euros

0
434

La cursa “Guanya amb Solidaritat” (GaS) reuneix més de 12000 euros, donats pels corredors, els dorsals 0 i els patrocinadors, que seran destinats íntegrament a dos projectes solidaris: posar en marxa la cooperativa de construcció d’habitatges a Beira (Moçambic) i a facilitar l’accés a l’educació secundària a joves sense recursos a Copán Ruinas (Honduras). Francisco Requena ha guanyat la cursa invertint un temps de 28’08” per recórrer els 7500 m majoritàriament per camins i corriols de muntanya, la primera dona ha estat Núria Ortiz. Com cada any la cursa ha estat una festa amb una bona participació, 260 inscrits, sense arribar als 350 de l’any passat probablement pel mal temps i per l’avançament de la data de la cursa per fer-la coincidir amb el 20é aniversari de les instal·lacions d’HP a Catalunya.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.