LA FEDERACIÓ CATALANA, LIDER ESTATAL DE LA TEMPORADA

0
353

La Reial Federació Espanyola d´Atletisme ha fet públic l´estudi on, segons les classificacions per finalistes en els diferents Campionats d´Espanya, la Federació Catalana d´Atletisme es mostra com a la millor Federació Autonòmica de la temporada 2.004-2.005. A la puntuació s´ha tingut en compte els diferents Campionats Estatals tant a l´aire lliure com en pista coberta, així com les competicions en ruta en totes les categories. A la classificació podem veure el clar domini de la Federació Catalana que obté 2.197 punts seguit d´Andalusia amb 1.447 punts. També destaca el fet de que la Federació Catalana domina en totes les classificacions parcials dels campionats de pista coberta i a l´aire lliure de totes les categories.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.