LA FEDERACIÓ CATALANA, LIDER ESTATAL DE LA TEMPORADA

0
445

La Reial Federació Espanyola d´Atletisme ha fet públic l´estudi on, segons les classificacions per finalistes en els diferents Campionats d´Espanya, la Federació Catalana d´Atletisme es mostra com a la millor Federació Autonòmica de la temporada 2.004-2.005. A la puntuació s´ha tingut en compte els diferents Campionats Estatals tant a l´aire lliure com en pista coberta, així com les competicions en ruta en totes les categories. A la classificació podem veure el clar domini de la Federació Catalana que obté 2.197 punts seguit d´Andalusia amb 1.447 punts. També destaca el fet de que la Federació Catalana domina en totes les classificacions parcials dels campionats de pista coberta i a l´aire lliure de totes les categories.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.