El nº3 de TRAIL ja es troba als quioscos!!

0
401

A partir d’aquest número podreu trobar la revista TRAIL als quioscos i principals llocs de venda de publicacions. La bona acollida que TRAIL ha tingut entre els lectors a permès fer aquest pas que apropa les noticies, novetats, tècniques i calendari d’aquest apassionant món a tots als que els agrada córrer per la muntanya i els espais oberts. Al nº3 podreu trobar activitats per fer a l’hivern; una entrevista a Rob Jebb (Guanyador de la copa del món 2005 de curses de muntanya); el reportatge de la I Gore-Tex Trans Alpine-Run, una cursa de set etapes a través dels Alps Suïssos, Alemanys i Austríacs; la crònica en primera persona de la Mònica Aguilera a “The raid World Championship”, campionat del món de Raids Multisports; el XIII Grand Raid de la Reunion i una crònica de la final de la Copa del món d’Orientació. Tot això a més de les seccions habituals de material, entrenament, cartografia, psicologia, calendari de curses i d’altres noticies També podeu trobar tota la informació de la revista, el seu sumari, així com fer una subscripció o comprar un número a <a href="http:// www.revistatrail.com">www.revistatrail.com</a>.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.