El nº3 de TRAIL ja es troba als quioscos!!

0
557

A partir d’aquest número podreu trobar la revista TRAIL als quioscos i principals llocs de venda de publicacions. La bona acollida que TRAIL ha tingut entre els lectors a permès fer aquest pas que apropa les noticies, novetats, tècniques i calendari d’aquest apassionant món a tots als que els agrada córrer per la muntanya i els espais oberts. Al nº3 podreu trobar activitats per fer a l’hivern; una entrevista a Rob Jebb (Guanyador de la copa del món 2005 de curses de muntanya); el reportatge de la I Gore-Tex Trans Alpine-Run, una cursa de set etapes a través dels Alps Suïssos, Alemanys i Austríacs; la crònica en primera persona de la Mònica Aguilera a “The raid World Championship”, campionat del món de Raids Multisports; el XIII Grand Raid de la Reunion i una crònica de la final de la Copa del món d’Orientació. Tot això a més de les seccions habituals de material, entrenament, cartografia, psicologia, calendari de curses i d’altres noticies També podeu trobar tota la informació de la revista, el seu sumari, així com fer una subscripció o comprar un número a <a href="http:// www.revistatrail.com">www.revistatrail.com</a>.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.