EL CONSELLER PRIMER REP A LA SELECCIÓ CATALANA DE CURSES DE MUNTANYA.

0
439

Ahir al migdia el Conseller en cap de la Generalitat de Catalunya, el Honorable Josep Bargalló i el Secretari General de l’Esport, el Sr. Rafel Niubó, van rebre en audiència a una representació de la Selecció Catalana de Curses de Muntanya de la FEEC, Campions del Món de l’especialitat aquest anys 2005. La representació degut a l’hora i al ser dia feiner, va estar encapçalada pel President de la FEEC, el Sr. Antón Fontdevila, pel responsable de Curses de muntanya, Sr. Lluís Aloy, pel membre de Junta Directiva Josep Mª Peixó i per sis membres de la Selecció d’enguany. En els parlaments, el responsable de curses de muntanya de la FEEC i seleccionador, Lluís Aloy, va destacar la trajectòria de la Selecció i sobretot va destacar aquest sisè títol mundial, el primer per equips, i el sacrifici que suposa pels esportistes no professionals, estar competint a tant alt nivell, també va aprofitar per reclamar de les màximes autoritats esportives del país, més recursos per poder mantenir aquest nivell.| Per la seva par l’Honorable Conseller Primer, Josep Bargalló, va felicitar a la Selecció, no només pel títol aconseguit enguany, si no per la seva trajectòria. També va manifestar, que pel Govern de la Generalitat, tota Selecció Catalana te la mateixa importància i que en els pressupostos per l’any 2006, la Generalitat ha augmentat la dotació econòmica en esports i que una bona part estarà destinada a les federacions i a les seleccions i clubs esportius que estan competint internacionalment. L’acte va finalitzar amb una sessió de fotos i un petit refrigeri, on es van mantenir converses més informals.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.