Mitja Marató de Castellbisbal

0
374

<b> Els atletes del FILA TEAM Eva Jiménez, Mustafa El Younes i Benito Ojeda correran aquest cap de semana a Castellbisbal. </b> <br> L’ atleta marroquí, intentarà revalidar el títol que va aconseguir l’any passat en el que serà, la seva última actuació abans de la Marató de Sant Sebastià, on ajudarà al seu company d’equip Roger Roca. Eva Jiménez nou fitxatge del Club, intentarà per part seva, retrobar-se amb el trionf després de molt temps inactiva per diversos problemes. Per a Benito Ojeda, suposarà un altre cursa més a la seva llarga trajectòria, intentant no deixar lliure ni un solo cap de setmana sense correr.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.