Cursa de Muntanya Castell de Burriac "Memorial Pere Asturiano"

0
591

El Grup de Muntanya d´Argentona organitza el diumenge 13 de novembre la 3a edició de la Cursa de Muntanya Castell de Burriac. La prova, que es disputarà pels termes municipals d´Argentona i Cabrera de Mar, és puntuable pel 3r Circuit Català de Curses de Muntanya de la Federació d´Entitats Excursionistes de Catalunya. La cursa transcorre en gran part per la Serra de Marina, el Maresme i dins el Parc Serralada Litoral. Els participants hauran de recórrer una distància de 22.350 metres i superar un desnivell acumulat de 2.230 metres. Es tracta de la penúltima prova del Circuit Català de Curses de Muntanya. El terreny que hauran de recórrer els participants és granític en descomposició, formant boles granítiques que sobresurten del paisatge. L´orografia de turons suaus i arrodonits sorprèn amb desnivells curts i molt pronunciats. La vegetació predominant són les pinedes de pi pinyoner i els alzinars mediterranis. Els esportistes podran divisar magnífiques vistes des del Castell de Burriac i des del Montcabrer, privilegiat balcó sobre el mar. La prova també permetrà veure l´elevat nombre de fonts que hi ha a la zona.| La cursa està dedicada a Pere Asturiano, membre emblemàtic del Grup de Muntanya d´Argentona i que havia participat activament en l´organització de les dues últimes edicions de la cursa del Castell de Burriac. Per retre homenatge a Asturiano, que va morir aquest estiu fent muntanya, el Grup de Muntanya d´Argentona ha inclòs el nom de "Memorial Pere Asturiano" a la cursa. La reunió informativa de la cursa es farà el diumenge 13 de novembre a les 8´30h., a la Plaça Nova d´Argentona (punt d´inici de la cursa). Al mateix indret, es faran les inscripcions i el lliurament de dorsals, de les 8h a les 8´30h. Per retirar el dorsal serà imprescindible presentar el comprovant d´ingrés i la Llicència Federativa corresponent o bé contractar la Llicència Temporal a l´organització. La sortida es donarà a les 9 per les dones i a les 9.15 pels homes. El tancament de l´arribada serà a les 13:15 h. El lliurament de premis es farà un cop tots els participants hagin arribat. Les inscripcions es poden fer de manera anticipada fins el 12 de novembre. En aquest cas el preu serà de 12 euros per als federats i de 18 per als no federats. Els esportistes federats que s´inscriguin el mateix dia de la cursa hauran de pagar 18 euros i els no federats 24. Els participants Júniors (menors de 18 anys) tindran un descompte d´un 25%. El pagament s´ha de fer per transferència bancària al compte corrent de la Caixa de Pensions "La Caixa" 2100-0354-14-0200189933, indicant nom i cognoms del corredor. Per formalitzar la inscripció cal omplir la butlleta d´inscripció, que podeu trobar al web del Grup de Muntanya d´Argentona, i enviar-la per fax juntament amb el comprovant de transferència al 93.797.20.04

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.