Jose María Odriozola anuncia que Sant Sebastià serà la seu dels pròxims Nacionals d´atletisme en pista coberta

0
347

El Palau dels Esports d´Anoeta, a Sant Sebastià, acollirà els Campionats d´Espanya d´atletisme en pista coberta que es disputaran els pròxims 25 i 26 de febrer de 2005, segons ha acordat la Reial Federació Espanyola d´Atletisme (RFEA) en la seva reunió de la Junta Directiva. Per una altra part, el president de la RFEA, José María Odriozola ha recordat que la setmana que ve a Moscou a la reunió del Consell Directiu de la Federació Internacional (IAAF) es decidirà la seu del Mundial en pista coberta del 2008 al qual opta València. El mandatari s´ha mostrat optimista per les opcions valencianes, però ha augurat que hi haurà "baralla" per organitzar la cita. | A més, la RFEA també ha acordat una pujada de les beques de menor quantia, és a dir, de les quals no són olímpiques. Ara la beca internacional atorgarà 9.000 euros a l´any i el nacional 5.000. Les de més quantia no es modifiquen, la beca olímpica especial està fixada en 21.100 euros anuals, l´olímpica A en 18.100 euros a l´any i l´olímpica B en 15.100 euros a l´any.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.