Jose María Odriozola anuncia que Sant Sebastià serà la seu dels pròxims Nacionals d´atletisme en pista coberta

0
461

El Palau dels Esports d´Anoeta, a Sant Sebastià, acollirà els Campionats d´Espanya d´atletisme en pista coberta que es disputaran els pròxims 25 i 26 de febrer de 2005, segons ha acordat la Reial Federació Espanyola d´Atletisme (RFEA) en la seva reunió de la Junta Directiva. Per una altra part, el president de la RFEA, José María Odriozola ha recordat que la setmana que ve a Moscou a la reunió del Consell Directiu de la Federació Internacional (IAAF) es decidirà la seu del Mundial en pista coberta del 2008 al qual opta València. El mandatari s´ha mostrat optimista per les opcions valencianes, però ha augurat que hi haurà "baralla" per organitzar la cita. | A més, la RFEA també ha acordat una pujada de les beques de menor quantia, és a dir, de les quals no són olímpiques. Ara la beca internacional atorgarà 9.000 euros a l´any i el nacional 5.000. Les de més quantia no es modifiquen, la beca olímpica especial està fixada en 21.100 euros anuals, l´olímpica A en 18.100 euros a l´any i l´olímpica B en 15.100 euros a l´any.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.