Assamblea Extraordinaria i elecció de nou president de Marathon Catalunya

0
307

El proper dissabte 19 de novembre pel matí es celebraran eleccions a la presidencia de Marathon Catalunya, en virtud de l´acord de junta celebrada en data 8 d´octubre. El termini per presentació de candidatures finalitza el dia 8 de novembre a les 20,30 hores. Tots els membres de l´entitat que estiguin al corrent del pagament de les seva quota anual de soci, rebràn una comunicació per escrit informant-los amb detall del calendari i de tot el procés electoral. Per a qualsevol consulta els socis es poden adreçar a la Secretaria de la Junta, Mª Teresa López.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.