MERITXELL CALDUCH INTRATABLE A LES 5 MILLES DE CERDANYOLA

0
378

L’ atleta manresana va debutar amb el seu nou club, el FILA TEAM amb un altre victòria; aquesta vegada, a les 5 milles nocturnes de Cerdanyola. La Meritxell Calduch, va realitzar un temps de 29:31 avantatjant en 37 segons a la segona classificada la marroquí del club Playas de Jandia, Ahlam El Kakdi. En categoria masculina, es va viure un impressionant esprint entre el marroquí Yassine Abotourab i l’ atleta del F.C.B. Adrià Garcia. L’ atleta del Barcelona, que ja coneixia la victòria en aquesta prova, es va escapar quan es portaven recorreguts pocs més de 4 quilòmetres, perseguit per el marroquí Yassine i per l’atleta del FILA TEAM, Benito Ojeda. | Quan faltava poc més d’un quilòmetre, Adrià Garcia no va poder aguantar el ritme imposat i Yassine que havia despenjat a Ojeda es va llençar cap a la línea d’arribada donant caça a Adrià Garcia just a la recta final. Els dos protagonitzaren un duel que es va haver de decidir per la “foto finish”, donant com a vencedor a l’atleta marroquí amb un temps de 24: 38, el que suposa un nou record de la prova. El segon classificat, l’ Adrià García va entrar amb el mateix temps i va completar el podi, Benito Ojeda amb 25 minuts justos.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.