MERITXELL CALDUCH INTRATABLE A LES 5 MILLES DE CERDANYOLA

0
464

L’ atleta manresana va debutar amb el seu nou club, el FILA TEAM amb un altre victòria; aquesta vegada, a les 5 milles nocturnes de Cerdanyola. La Meritxell Calduch, va realitzar un temps de 29:31 avantatjant en 37 segons a la segona classificada la marroquí del club Playas de Jandia, Ahlam El Kakdi. En categoria masculina, es va viure un impressionant esprint entre el marroquí Yassine Abotourab i l’ atleta del F.C.B. Adrià Garcia. L’ atleta del Barcelona, que ja coneixia la victòria en aquesta prova, es va escapar quan es portaven recorreguts pocs més de 4 quilòmetres, perseguit per el marroquí Yassine i per l’atleta del FILA TEAM, Benito Ojeda. | Quan faltava poc més d’un quilòmetre, Adrià Garcia no va poder aguantar el ritme imposat i Yassine que havia despenjat a Ojeda es va llençar cap a la línea d’arribada donant caça a Adrià Garcia just a la recta final. Els dos protagonitzaren un duel que es va haver de decidir per la “foto finish”, donant com a vencedor a l’atleta marroquí amb un temps de 24: 38, el que suposa un nou record de la prova. El segon classificat, l’ Adrià García va entrar amb el mateix temps i va completar el podi, Benito Ojeda amb 25 minuts justos.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.