Crónica de la cursa al Puigneulós

0
378

Aquest diumenge 6 de novembre s´ha celebrat la segona edició de la cursa de muntanya "El Puigneulós", organitzada pel Centre Excursionista Jonquerenc. Aquest any la meteorologia ha anat a favor i el vent de la passada edició no ha fet presència, la qual cosa ha permès als gairebé 100 participants gaudir d´unes vistes excepcionals. Josep Lluís Rubio (CE Begues) amb un temps de 2h 59´ 46" ha estat el primer classificat d´aquesta edició, tot seguit de Toti Bes (CE Girona) amb un temps de 3h 4´ 53". El tercer classificat ha estat Miquel Genollà (CE Rubí) amb un temps de 3h 5´ 52". La primera classificada femenina ha estat Susanna Besalú (GECA Lletissonada) amb un temps de 4h 1´ 55". La cursa que constà d´uns 32km i 1650m de desnivell positiu, ha estat qualificada d´una cursa molt dura per a tots els participants. El recorregut surt de la població de La Jonquera i s´enfila cap a l´ermita de Sta. Llúcia, tram a on començava el corriol de la Cibadera, molt malmès per les pluges dels últims dies, fet que afegia duresa a la prova, tenint en compte que és un tram de baixada al km. 25 de la cursa. | Vint-i-cinc quilòmetres acumulats a on els corredors ja havien fet el cim de El Puigneulós 1.256m, el primer corredor amb coronar el cim ha estat David Gómez, amb un temps de 1h 26´ 18´´ quan el pitjor encara havia d´arribar, un descens de 9km fins al veïnat de Requesens Km 20 i la pujada "calvari" de 4km fins al coll de l´Auleda. Una pujada amb vistes increïbles de la plana de l´Alt i fins i tot Baix Empordà, però amb la seva duresa equivalent. Així doncs, amb un èxit de participació, organització i satisfacció de corredors d´arreu de Catalunya, França i fins i tot cal esmentar la participació d´un corredor del país Basc.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.