Crónica de la cursa al Puigneulós

0
526

Aquest diumenge 6 de novembre s´ha celebrat la segona edició de la cursa de muntanya "El Puigneulós", organitzada pel Centre Excursionista Jonquerenc. Aquest any la meteorologia ha anat a favor i el vent de la passada edició no ha fet presència, la qual cosa ha permès als gairebé 100 participants gaudir d´unes vistes excepcionals. Josep Lluís Rubio (CE Begues) amb un temps de 2h 59´ 46" ha estat el primer classificat d´aquesta edició, tot seguit de Toti Bes (CE Girona) amb un temps de 3h 4´ 53". El tercer classificat ha estat Miquel Genollà (CE Rubí) amb un temps de 3h 5´ 52". La primera classificada femenina ha estat Susanna Besalú (GECA Lletissonada) amb un temps de 4h 1´ 55". La cursa que constà d´uns 32km i 1650m de desnivell positiu, ha estat qualificada d´una cursa molt dura per a tots els participants. El recorregut surt de la població de La Jonquera i s´enfila cap a l´ermita de Sta. Llúcia, tram a on començava el corriol de la Cibadera, molt malmès per les pluges dels últims dies, fet que afegia duresa a la prova, tenint en compte que és un tram de baixada al km. 25 de la cursa. | Vint-i-cinc quilòmetres acumulats a on els corredors ja havien fet el cim de El Puigneulós 1.256m, el primer corredor amb coronar el cim ha estat David Gómez, amb un temps de 1h 26´ 18´´ quan el pitjor encara havia d´arribar, un descens de 9km fins al veïnat de Requesens Km 20 i la pujada "calvari" de 4km fins al coll de l´Auleda. Una pujada amb vistes increïbles de la plana de l´Alt i fins i tot Baix Empordà, però amb la seva duresa equivalent. Així doncs, amb un èxit de participació, organització i satisfacció de corredors d´arreu de Catalunya, França i fins i tot cal esmentar la participació d´un corredor del país Basc.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.